Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: DPP

DPP 02 Apr 2013 12:33 #1

Kære DPP kunde,

Kvalitet, innovation og det at bygge polokajakker af højeste kvalite, har været de centrale elementer for Wouter, da han grundlagde DPP. Fra det øjeblik han grundlagde DPP var Wouter sikker på, at han en dag ville være i stand til at bygge en seamless-prepreg-båd, af bedste kvalitet til de kunder, der kræver det absolut bedste.
Efter at have arbejdet alene i 10 år, uden at gå på kompromis med kvaliteten for at øge produktionskapaciteten, fandtWouter for 2 år siden endelig en medarbejder, der havde det korrekte mix af evner og omhu.
Dette gav DPP mulighed for at opretholde produktionen og yderligere designe nye innovative modeller. Kvalitet og holdbarhed har således altid været en mærkesag for Wouter.
Vi beklager at måtte meddele Dem, at Wouter aktuelt lider af en sygdom kaldet GBS, hvor hans egen krop angriber hans nervesystem. I det lange løb er udsigterne positive, og fuld helbredelse er forventet, men kan tage 2 måneder eller meget længere. På DPP hjemmeside vil vi holde dig ajour med Wouters status.

Det betyder ikke, at DPP ikke vil levere både. Bryce vil fortsætte med at drive virksomheden og bygge dynamics jævnfør den høje kvalitet, som Dynamics kunder er forvendt med! Produktionskapaciteten vil dog blive påvirket, og dermed også alle nuværende planlagte leveringsdatoer! Alle kunder er allerede kontaktet om deres ordre.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.40 seconds